Met het vormgeven van een tuin denkt men meestal praktisch. Weinig onderhoud is vaak gewenst, wanneer je geen groene vingers hebt en de vrije tijd die je beschikbaar hebt het liefst ontspannend in de tuin doorbrengt. Een terras voor de tuinset is praktisch, helaas een volledig bestrate tuin is erg kaal, biedt nauwelijks sfeer en doet zeker ’s winters erg somber aan. Er zijn simpele oplossingen om een tuin te laten leven zonder direct arbeidsintensief te laten zijn.

Combinaties van materialen als hout, steen, grind in kleur, formaat en nuances variërend, het toepassen van niveauverschillen of toevoegen van waterpartijen maken de buitenruimte al speels. Natuurlijk mag (een beetje) groen niet ontbreken, hetzij in nostalgische potterie of strakke borders, voor iedereen een praktisch passende oplossing, zodat je zowel in hoogzomer van je stralende tuin kan genieten, maar ook op koude winterdagen de gordijnen met plezier opentrekt door het mooie plaatje dat je aantreft...

Kleine of grote tuinen, ze verdienen allemaal aandacht, waardoor je woonomgeving naar buiten wordt verlengd!
number nine design number nine design

GRAFISCH

number nine design number nine design

INTERIEUR

number nine design number nine design

TUIN

Tuinontwerp
Wanneer je je tuin wilt aanpakken, ben je er meestal niet met het toevoegen van enkele accessoires. In de meeste gevallen wordt de hele oppervlakte leeg gehaald en komt er plaats voor nieuwe tuinafscheidingen, bestrating en een aangepast beplantingsplan. Als er behoefte aan water is kan men met voldoende ruimte aan een vijver denken, terwijl een waterornament op kleinere schaal al enigszins de bedoelde sfeer oproept. Allerlei veranderingen die niet in een middagje te verwezenlijken zijn en daarom is het noodzakelijk vooraf goed na te denken over wensen, materialen, vormen en verwachtingen. Samen met een tuinontwerper kom je vaak eerder tot verantwoorde lijnen, materiaalcombinaties, kleurstellingen en verrassende resultaten. Wij willen je hier graag mee helpen. Bel ons gerust voor een afspraak wanneer je interesse hebt in een betaalbaar ontwerp. We komen naar je toe, zodat we de in te richten buitenruimte kunnen opnemen en opmeten en we nemen de mogelijkheden en wensen door waarmee we aan het werk gaan.

Ons tuinontwerp wordt aangeleverd in drie delen: een algemeen overzicht, een bestratingsplan en een beplantingsplan. Hiermee kan je zelf aan de slag of naar wens een hovenier inschakelen. Door samenwerking met hoveniersbedrijven kunnen we bemiddelen bij een offerte voor de uitvoering van het tuinplan.
Wanneer je een ontwerp laat maken, betaal je per ontwerp € 3,50 per vierkante meter, dus voor een tuin van bijvoorbeeld 5 meter breed en 10 meter lang (50m2) ben je € 175,00 kwijt. Prijzen zijn overigens exclusief BTW en exclusief reiskosten. Vanaf 10 km buiten postcode 2134 (Hoofddorp) worden reiskosten à € 0,30 per kilometer in rekening gebracht.

Development by Buildnet Webservices