NumberNineDesign is uitgebreid in vormgeving. Op grafisch gebied realiseren wij al jaren vrijwel alles voor onze relaties, sinds kort richten wij ons met name voor particulieren ook op (re)styling van interieurs en tuinen, creativiteit is immers niet in een hokje te plaatsen! Met kennis van zaken veranderen wij sfeer in alle interieurs en/of tuinen die daar om vragen, persoonlijke wensen daarbij vooral niet uit het oog verliezend.

Interieur(re)styling kan soms verder gaan dan het toevoegen van kleurrijke kussens en andere accessoires of het verplaatsen van een kast of tafel. Muren die niet dragen kunnen verantwoord gewijzigd worden om een ruimte te vergroten of de lichtinval te verbeteren. Dat langgewenste kookeiland is ineens wel mogelijk en het huidige huis voldoet daardoor nog uitstekend aan de eisen. Soms is het noodzakelijk dat vanuit een ander oogpunt te bekijken en wij kunnen je daar uitstekend bij helpen.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek neem je contact op met Wendy van Herpt, een interieurmetamorfose is namelijk voor iedereen haalbaar!
number nine design number nine design

GRAFISCH

number nine design number nine design

INTERIEUR

number nine design number nine design

TUIN

Interieur(re)styling
Wanneer je ons belt of mailt voor een afspraak, komen wij voor een persoonlijk kennismakings-

gesprek langs en nemen we de wensen/situatie door. Dit oriëntatiegesprek kost € 35,00. Als de samenwerking wordt aangegaan, kunnen wij in de meeste gevallen direct adviseren en desgewenst tot aktie overgaan. In principe zullen we werken met de beschikbare onderdelen en hoef je weinig meer dan in sfeermakende details en accessoires te investeren voor een sfeervolle interieurmetamorfose. Voor het wijzigen van meubelopstelling gaan we mogelijk in samenwerking met jou gelijk aan de slag, maar wanneer er ‘drastische’ aanpassingen noodzakelijk zijn, zullen we na uitgebreide metingen eerst een opzet op tekening maken.

Ook badkamer- en keukenindeling
Soms is er door inkorting of verplaatsing van een muurtje al een heel andere indeling mogelijk, denk hierbij ook aan keukenopstellingen of badkamerindelingen. Onze mogelijkheden te adviseren, mee te denken en te handelen zijn zeer uitgebreid, dus ook wanneer er ander soort items voor de inrichting gewenst zijn, kunnen wij bij aankoop adviseren. Mochten er soms (deel)verbouwingen nodig zijn voor uitvoering van de plannen, kunnen wij experts inschakelen die met hun eigen offerte voor de uitvoering komen.

Na het oriëntatiegesprek en aanvang van uitwerking of uitvoering van ons advies is ons basistarief € 35,00 per uur, zo zijn afhankelijk van wensen en budget de kosten van onze inbreng voor iedereen te overzien. Kosten voor een ontwerp op tekening liggen tussen de € 75,00 en € 150,00 afhankelijk van de grootte van het project. Prijzen zijn overigens exclusief BTW en exclusief reiskosten. Vanaf 10 km buiten postcode 2134 (Hoofddorp) worden reiskosten à € 0,30 per kilometer in rekening gebracht.

Development by Buildnet Webservices